De werkwijze

Een verbouwing gaat nogal eens gepaard met de nodige stress en hectiek. Dan is het fijn als u kunt terugvallen op een specialist die uw zorgen uit handen neemt. Bij Bimmerman zijn wij in staat om het totale afbouwpakket te verzorgen. Vanaf de eerste ruwe sloopwerkzaamheden tot en met het plaatsen van de laatste meubels. Indien gewenst kunnen wij ook de aanvraag van vergunningen voor onze rekening nemen. Dat geeft onze opdrachtgevers rust en overzicht en dat wordt zeer gewaardeerd.

Uitgekiende voorbereiding
Onze uitgekiende voorbereiding geldt als een belangrijke voorwaarde voor ons succes. Voor elk bouwproject maken wij gebruik van een maatwerk stappenplan. Met deze uitgedachte werkwijze hebben wij al diverse turn-key projecten voor grote supermarktketens opgeleverd. Een grootscheepse verbouwing door circa honderd man in slechts één week tijd? Bimmerman is er toe in staat!

Prefab toepassingen
Naast planning en organisatie zijn we ook erg ver op het gebied van pre-assemblage en prefabricage. Dat betekent dat wij uw winkel- of kantoorinrichting eigenlijk al klaar hebben staan in ons magazijn. We hoeven het enkel nog te vervoeren naar de locatie. Hierdoor kunnen wij de afbouwsnelheid aanzienlijk verhogen. Maar de snelheid mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit en flexibiliteit van de uitvoeringswerkzaamheden. Daar zien wij dan ook streng op toe, elke dag weer.

Hergebruik en revisie
Bij renovaties kijken we zorgvuldig naar wat er van de bestaande inventaris allemaal kan (en mag) worden hergebruikt. Ook dat kan uw investering immers aanzienlijk verlagen!

Kostenbeheersing
Bij Bimmerman hechten wij veel waarde aan een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen bij grootschalige, maar ook bij kleinschalige projecten. Alle interne processen worden kritisch tegen het licht gehouden en waar mogelijk geperfectioneerd. Dat maakt dat wij de projectkosten steeds verder terug kunnen dringen en dat we een transparant overzicht op de kosten kunnen bieden.

Gemotiveerde vakmensen
Hoe we dit allemaal voor elkaar krijgen? Door te werken met een geweldig team van op elkaar ingespeelde specialisten. Een team dat bij elke verbouwing streeft naar het allerbeste eindresultaat voor de klant. Voor u dus. Al onze medewerkers zijn dan ook vertrouwd met onze doelgerichte werkwijze en principes.