Het bedrijf

Goed en snel verbouwen als handelsmerk

Bij Bimmerman brengen wij verschillende bouwdisciplines op effectieve wijze samen. Door onze afdelingen bouw, afbouw en interieur met elkaar te laten samenwerken, zijn wij in staat om voor elk project een totaaloplossing te leveren. Dat betekent dat wij u vanaf de ontwerpfase tot en met de realisatie van uw project volledig kunnen ontzorgen. Wij zijn uw aanspreekpunt en zorgen ervoor dat uw project bijtijds en volgens afspraak wordt opgeleverd.

Grote supermarkt in 1 week klaar!
Doordat wij ieder project zorgvuldig voorbereiden en de enorme mogelijkheden van prefabricage optimaal benutten, kunnen wij op de projectlocatie een bijzonder korte realisatietijd hanteren. Voorbeeldje? Voor een verbouwing van een grote supermarkt hebben wij slechts één week de tijd nodig!

Ongekende mogelijkheden
De mogelijkheden zijn ongekend. Van een scheepswerf tot maatwerkinterieur; de vakmensen van Bimmerman is niets te gek. Dus of u ons nu nodig heeft voor een totaalconcept of voor een afzonderlijke opdracht; onze expertise staat volledig tot uw beschikking. Daarbij nemen wij uw wensen als uitgangspunt. We denken actief mee en werken samen met u toe naar een creatief ontwerp, zowel qua praktische indeling als qua kleur- en materiaalgebruik!

Keurmerk
Voor de afzonderlijke vakgebieden retail, afbouw en interieur hebben wij ervaren specialisten in dienst die gebruik maken van ons hoogwaardige machinepark. Bimmerman geldt als een Erkend Afbouwbedrijf en is gecertificeerd door Vloerkeur, VCA**. Daarnaast maken wij voor onze werkzaamheden zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en processen.
Van Medemblik tot Curaçao
Bimmerman telt drie vestigingen waarmee we gemakkelijk in heel Nederland kunnen opereren. We werken vanuit Utrecht, Zuidwolde en Medemblik, waar het hoofdkantoor, de werkplaats en de showroom gevestigd zijn. Inmiddels laten we onze kwaliteiten ook buiten de eigen landsgrenzen zien: van Moskou tot Curaçao!

Stamhuis Groep
Bimmerman maakt deel uit van de Stamhuis Groep uit Utrecht. De Stamhuis Groep bestaat uit verschillende bedrijven met elk hun eigen specialiteit. Van projectmanagement tot innovatie en van ruwbouw tot logistiek. Samen kunnen deze bedrijven een verbouwing van een (keten)winkel in extreem korte tijd realiseren. Kijk ook op www.stamhuisgroep.nl