Over Bimmerman

Goed en snel: Bimmerman Projectafbouw bewijst dat het kan.

Al vele bedrijfs-, kantoor- en winkelinterieurs zijn binnen een week compleet verbouwd en weer gebruiksklaar gemaakt. Van vloer tot plafond, van stoffering tot inrichting.

Met Bimmerman Projectafbouw kiest u voor een gerenommeerde, betrouwbare en meedenkende afbouwspecialist voor elk interieur. Dankzij onze unieke werkwijze bent u verzekerd van een hoogwaardigetotaaloplossing binnen ongekend kort tijdsbestek.

Hoe mooi wij ons eigen vak ook vinden, een verbouwing of nieuwbouw komt u zelden gelegen. Aan ons dus de taak om de klus snel en vlekkeloos te klaren. Zónder weerslag op betrouwbaarheid en kwaliteit uiteraard, want u wilt een interieur met uitstraling. Bimmerman Projectafbouw bespaart u tijd, stress en kosten.

Onze missie is daarom u van dienst te zijn met maximale efficiency in kwaliteit.

Wij bereiken dit door 5 specifieke meerwaarden die Bimmerman Projectafbouw uniek maken.

Totaalconcept
Bimmerman Projectafbouw biedt het totale afbouwpakket. Vanaf de eerste ruwe sloopwerkzaamheden tot het plaatsen van de laatste meubels; wij nemen u alle zorg uit handen, desgewenst inclusief het aanvragen van vergunningen. Dat geeft rust en overzicht.

Minutieuze voorbereiding
Operaties worden voorbereid aan de hand van een maatwerk stappenplan. Zoals bij de turn-key projecten voor een grote supermarktketen: een verbouwing door circa honderd man neemt slechts een week in beslag; de voorbereiding soms 25 weken.

Prefab toepassingen
Naast planning en organisatie zorgt uitgebreide preassemblage voor onze afbouwsnelheid. In onze eigen fabriek worden zo veel mogelijk onderdelen vooraf vervaardigd. Kwaliteit en flexibiliteit zijn gewaarborgd.

Hergebruik en revisie
Bij renovatie bekijken wij zorgvuldig wat er van de bestaande inventaris allemaal kan (en mag) worden hergebruikt. Ook dat kan de investering enorm verlagen!

Voor elk specialisme heeft Bimmerman een eigen afdeling.

Alle drie werken volgens het Bimmermanprincipe van totaalafbouw: snel, vakkundig en betrouwbaar. Zij zijn uw ideale interieurpartners voor zowel nieuwbouw als verbouw.

Retail
Locaties voor elk soort detailhandel: supermarkten, meubelzaken, kledingwinkels, outlet stores, witgoedspecialisten, etc.

Utiliteit
Alle soorten bedrijfspanden, overheidsgebouwen en openbare voorzieningen: kantoren, zwembaden, scholen, theaters, gemeentehuizen, etc.

Interieur
Onze eigen interieurafdeling maakt het totaalplaatje af. Met vaste en maatwerkelementen krijgt elk interieur de uitstraling naar wens.

Kostenbeheersing
Bimmerman Projectafbouw hecht aan eerlijke prijs-kwaliteitverhoudingen, voor groot- en kleinschalige projecten. Alle interne processen worden continu geperfectioneerd. Dat maakt de kosten van onze totaaloplossingen inzichtelijk én steeds lager.

Gemotiveerde vakmensen
Al onze medewerkers zijn vertrouwd met onze doelgerichte werkwijze. Het zijn stuk voor stuk meedenkende vakmensen met passie voor kwaliteit.

Onbegrensde mogelijkheden
Al vanaf het eerste gesprek zult u merken dat de mogelijkheden bij Bimmerman Projectafbouw vrijwel onbegrensd zijn. We nemen al uw wensen in ons op, denken actief mee en werken samen met u naar een creatief ontwerp toe, zowel qua praktische indeling als qua kleur- en materiaalgebruik!

Interieur af- of verbouwen?
Welk interieur u ook wilt af- of verbouwen, Bimmerman Projectafbouw realiseert het met ongeëvenaarde snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Heeft u interesse of vragen, bel dan geheel vrijblijvend.
Innovatief van Medemblik tot Curaçao
Bimmerman Projectafbouw werkt als zelfstandig bedrijf en als onderdeel van de Stamhuis Groep te Utrecht. De Stamhuis Groep bestaat uit een zevental bedrijven die verbouwingen van (keten)winkels in extreem korte tijd realiseren. Bimmerman Projectafbouw telt drie vestigingen waardoor we eenvoudig in heel Nederland kunnen opereren. We werken vanuit Utrecht, Zuidwolde en Medemblik, waar het hoofdkantoor, de werkplaats en de showroom zich bevinden. Voor een aantal klanten past Bimmerman Projectafbouw haar specialismen ook internationaal toe, van Moskou tot Curaçao.