Maatwerk Interieur Projecten
Maatwerk
Maatwerkinterieur wordt specifiek voor een bepaald project ontwikkeld. Door onze moderne machinale en montagewerkplaats kan Bimmerman interieurstukken leveren voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Een combinatie van eenvoudige materialen en de juiste afwerkingmethodes zorgen voor professionele uitstraling tegen een aantrekkelijke prijs.
 
Gamma
Zo zijn voor Intergamma kantinetafels op maat gemaakt. Deze tafels zijn opgebouwd uit een massief lichtgewicht spaanplaat, afgeplakt met decor HPL en voorzien van ABS kantafwerking.
 
Deen
Voor Deen supermarkten zijn de bloemen- en plantenafdelingen voorzien van plantenstellingen, potteriekasten, infobalies en sigarettenkasten.
Exclusief interieur
Exclusief interieur is o.a. geleverd bij diverse Flamingo Casino’s. Denk hierbij aan kassameubels, balies en buffetcounters. Voor de Rabobank zijn naast afbouwwerkzaamheden als plafonds en wanden verschillende balies gemaakt. Deze achterbalie is vervaardigd van multiplex, afgewerkt met Sibu decorplaat, klassieke print. De voorbalie is vervaardigd van MDF, afgewerkt met hoogglans spuitwerk.  
 
Particulieren
Ook particulieren vinden hun weg naar Bimmerman. Zo is er een hardhouten prieel vervaardigd om een buitenjacuzzi te overdekken. Dit prachtexemplaar is ontworpen, gefabriceerd en ter plaatse gemonteerd door Bimmerman.