HotelSpecials Haarlem
Voor HotelSpecials heeft Bimmerman een prachtige, sfeervolle en ruim opgezette bedrijfsruimte ingericht. Door gebruik te maken van verschillende materialen is er een indeling gecreëerd van kantoren, spreekkamers en ontvangstruimtes en tegelijkertijd is de openheid van de ruimte blijven bestaan. Een bijzonder kijkje in wat er allemaal mogelijk is.
 
Massief eiken
Met massief eikenhout is een aaneengesloten geheel van aparte ruimtes in de oorspronkelijke kantoorruimte gezet. Een verhoogde vloer, een verlaagd plafond en wanden of pilaren van donker gebeitst en gelakt eiken geven het gevoel dat je hierin steeds een andere kamer betreedt. Ondanks de openheid van deze kamers ademen ze een intieme sfeer uit. Doordat de eikenhouten bekleding de oorspronkelijke ruimte doorkruist, blijven er lichte hoeken over waar de kantoren zijn gevestigd. Een zeer origineel ontwerp met een geslaagde uitstraling! 
Tafelbladen met fotoprint
De afdeling interieur van Bimmerman heeft de volledige eikenhouten inrichting verzorgd. Hierbij zijn bijzondere details meegenomen zoals de zwevende eikenhouten tafelbladen die uit de wand naar voren komen. De banken en krukken vormen een fris contrast door de oranje skai-lederen bekleding. Andere tafelbladen, waaronder de grote spreektafel met metalen ombouw, hebben een wel heel speciale uitstraling gekregen. Deze bladen zijn voorzien van een fotoprint, overgoten met een epoxyhars. Ook de keukenopstellingen hebben zo’n print gekregen. Deze loopt over alle fronten door en verbeeldt een hotelbed met kussens.
 
Interieurwanden
Verder heeft Bimmerman de massief houten balies gemaakt en de glazen wanden en deuren geplaatst. In totaal is er in dit project ruim 1000 m2 eiken afwerking gebruikt. Een prachtig project om trots op te zijn!