DNAH (De Nieuwe Albert Heijn)
Men is uitgegaan van een rustige basis van 120x60cm plafondtegels en vloertegels met een warme bruine tint, waartegen de producten er mooi uitspringen. Frisse elementen zijn toegevoegd in de vorm van de blokkenwanden en de afgeronde koven waartegen geïllustreerde posters van thema acties eenvoudig bevestigd kunnen worden.

De blokkenwanden zijn opgebouwd uit spaanplaat voorzien van een HPL toplaag en een digitale print met verschillende kleuren blokkenmotief. O.a. aan de brood- en kaasafdeling wordt hiermee de juiste sfeer gegeven. De kopschotten op de stellingen bij bijvoorbeeld de broodafdeling worden voorzien van een houtmotief decorstructuur.

Uitgelicht
Een strakke uitstraling geven de lichtlijnen die in het plafond geïntegreerd zijn. Ze lichten de producten uit en geven dieptewerking aan de paden, waardoor de klanten als het ware de paden ingetrokken worden. De koelingen worden uitgelicht door de lichtlijnen die achter de koelingkoven zijn aangebracht. Door deze koven tot voor de koelingen te laten reiken, heeft Bimmerman dit strak en stijlvol vorm kunnen geven.  
 
Fris en sfeervol.
Dankzij de uitgekiende keuzes voor wanden, plafonds en verlichting hebben de DNAH-winkels een sfeervolle en frisse uitstraling gekregen. Leuk detail: de Delikaasmeubels in de vorm van de kaaskast en de werkbank, worden gemaakt door de interieurafdeling van Bimmerman.