Bergman Clinics Naarden
Bergman Clinics is een vooraanstaande kliniek op het gebied van cosmetische chirurgie. In de vestiging in Naarden heeft Bimmerman de kliniek met een oppervlakte van 9000 m2 een stijlvolle inrichting gegeven met een warme sfeer.
 
Hoge eisen
Het interieur is niet alleen ontzettend mooi geworden, maar ook heel praktisch. Zo moesten de plafonds voldoen aan een hoge akoestische waarde, terwijl ook hygiëne en brandwerendheid belangrijke issues waren. Alle kozijnen, deuren, vloeren en wanden zijn vernieuwd en daarnaast zijn er moderne operatiekamers afgebouwd met alle, daarbij behorende voorzieningen. Voor de dagopvang zijn er complete hotelkamers gebouwd en ingericht. De douchecellen en toiletten zijn betegeld volgens de laatste hygiënische eisen.
 

Luxe sfeer
Zo is er een comfortabel complex gerealiseerd dat geheel voldoet aan de modernste eisen voor de medische zorg. De schitterende inrichting zorgt voor een luxe en warme sfeer. En dit alles binnen het afgesproken tijdsbestek. Een topprestatie van de medewerkers van Bimmerman!