Retail

Bimmerman  verbouwt filialen van winkelketens in één week tijd. Dit is mogelijk door een unieke werkwijze, gebaseerd op veel prefabricage, grondige voorbereiding en uiteraard vakmensen op de werkvloer.

Een winkelverbouwing moet zo weinig mogelijk tijd vergen, zodat de kosten van de tijdelijke winkelsluiting voor de eigenaar zo laag mogelijk blijven. Bimmerman garandeert een hoogwaardige totaaloplossing binnen ongekend kort tijdsbestek. Het totale afbouwpakket vanaf de casco schil kan worden aangeboden: eerst het afbreken, daarna het tegelwerk, de wanden, de plafonds, het schilderwerk, het timmerwerk en de stoffering; Bimmerman neemt de klant álle zorg uit handen. Dat geeft rust en overzicht.

klik hier om de projecten te bekijken.
Prefab

Door zoveel mogelijk werk te prefabriceren in de eigen fabriek van Bimmerman, wordt niet alleen de verbouwingstijd in de winkel geminimaliseerd, ook de arbeidsomstandigheden worden zo geoptimaliseerd. Er wordt gewerkt onder geconditioneerde omstandigheden, er is minder overlast en afval rond de bouw en de kosten worden gereduceerd.
Hergebruik

Bij renovatie wordt zorgvuldig bekeken wat er van de bestaande inventaris allemaal kan (en mag) worden hergebruikt. Ook dat kan de investering enorm verlagen.

Voor elke winkellocatie

Bimmerman heeft ervaring met elk soort detailhandel: supermarkten, meubelzaken, kledingwinkels, outlet stores, witgoedspecialisten fastfood, etc.